Hopp til hovedinnhold

Våre tjenester


jigsaw
designers
Din hjemmeside din bedrift
I Oneiros er vi helt og holdent forretningsfokusert så vi vet hvor viktig det er å være på nett for din bedrift. Vår erfaring har lært oss gode hjemmesider ikke kommer av seg selv - de er et resultat av god design bygget på et solid grunnlag. Det grunnlager er en dyptgående forståelse av hva våre kunder vil oppnå med sitt nettsted.

Spesialtilpasset webdesign

For at du som vår kunde skal være så fornøyd som mulig går vi grundig igjennom prosjektet med deg på forhånd og tilpasser det til ditt behov. Samtidig som vi mener at alt vi lager skal være skalerbart er det også viktig for oss at vi ikke dynger deg ned med funksjoner som du ikke trenger, men lager løsninger som er fleksible, oversiktlige og hensiktsmessige.
Alle våre løsninger er selvsagt også tilpasset mobil og nettbrett.
 

Grafisk design

Vi hjelper deg gjerne med alt av grafiske tjenester. Vi tilbyr alle tjenester, fra logodesign til produksjon av trykksaker i tillegg til webdesign.
Hvis du vil ha en ny logo, nye brosjyrer, visittkort, banner eller hvilke som helst andre trykksaker så bistår vi deg med å komme fram til de beste produktene ut fra dine ønsker og behov.
 

Programmering

Vi bistår deg gjerne med skreddersydde løsninger for integrering mot ERP- og CMS-systemer, kalkulatorer og applikasjoner for mobile operativsystemer. Ingenting er uløselig, vi lever for utfordringer og gir oss ikke før den beste løsningen er funnet!

Drift og vedlikehold

Du kan velge å ha din side liggende på våre servere. Vi garanterer 99,5% oppetid utenom planlagt vedlikehold. I tillegg til at vi hoster driftsserver setter vi også opp en testserver hvor våre kunder kan teste funksjoner før de settes i produksjon.

Opplæring

Vi gir deg selvsagt opplæring slik at du selv kan redigere og legge inn nytt innhold på siden, både bilder og tekst.
Vi gir deg også gjerne opplæring i mer avanserte funksjoner slik at du kan gjøre enda mer selv.

Prosjektstyring

Når vi starter større prosjekter lager vi en prosjektplan med delmål og milepælar som skal oppnås slik at du har en god oversikt over fremgangen i prosjektet.

Drupal

Vi bygger våre nettsteder på CMS-plattformen Drupal. Les mer om Drupal her.
 

til toppen